MINTLINE'S OTTER LAKE

Tavoitteitani


"UKKO"

Koiranet
​syntymäaika       1.6.2018
kasvattaja           Riikka Palmula, Peipohja
omistajat            Riikka & Jussi Palmula, Peipohja
​haltija                  Kaisa Puisto, Eura


TERVEYS
PRCD-PRA terve
Pompentauti terve
CRM3 terve
DM terve
A/A
0/0
selkä: SP0, LTV0, VA0
Olkapäät terveet
​23.11.2019  Silmät: Ei todettu silmäsairauksia


LUONNE
Ukko on luonteeltaan iloinen, aktiivinen, sosiaalinen, kiltti ja avoin koira. Se on aina valmis lähtemään mukaan ja osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen.Ukko ei ole aktiivinen näyttelyharrastaja, mutta sillä on näyttelyistä EH.
Ukko on sellainen ”kaikki käy” -tyyppinen kaveri. Yleensä se ei arastele vieraissakaan paikoissa tai tilanteissa. Ja jos jännittäviä tai stressaavia tilanteita tulee, Ukko palautuu niistä todella nopeasti. Harrastaessa Ukko on helposti motivoitavissa ja se palkkautuu hyvin ruualla. Lisäksi se on nöyrä ja ohjaahapehmeä, ja ottaa hyvin vastaan uusia asioita.

Ukko ei omaa juuri ollenkaan vahtiviettiä, mutta riistaviettiä jonkun verran. Sitä voi kuitenkin huoletta pitää vapaana metsälenkeillä.
Ukko rakastaa ihmisiä ja on aina valmis tapaamaan uusia tuttavuuksia. Myös toiset koirat ja muutkin eläimet ovat sen mieleen. 

Aktiivisuutensa vuoksi Ukko osaa olla joskus hieman häslä, mutta pahaa se ei tekisi kärpäsellekään. :) Kaiken kaikkiaan Ukko on todella kiltti ja miellyttävä nuori herrasmies, jonka kanssa tekeminen ja oleminen on helppoa ja vaivatonta.

Kiitos luonnekuvauksesta, Kaisa :)


26.1.2020 © Terhi Uski

Nartun tulee olla terveystutkittu ja hyväluonteinen.
Uskon maltilliseen ja harkittuun koiranjalostukseen, joten jalostuspäätöksiä Ukonkin kohdalla tehdessäni arvostan kaikkea tietoa, mitä morsianehdokkaista on saatavilla. Ota kuitenkin reippaasti yhteyttä, mikäli Ukko kiinnostaa :)