JUOHKIT

Tavoitteitani


"SYTKÄ"

Koiranet

syntymäaika  19.01.2020
kasvattaja       Soili Marjala, Posio
omistajat         Adalmiina Fordell, Kannus & Riikka Palmula, Peipohja


TERVEYS
Lonkat A/A

Kyynärät 0/0

Polvet 0/0

Selkä: LTV0, VA0

PRCD-PRA A, POMPEN terve, DM terve, IFT122-PRA kantaja

Silmät terveet

 


LUONNE

Luonteeltaan Sytkä on avoin, toistaiseksi kaikkien kaveri, niin ihmisten kuin toisten koirien suhteen sukupuolesta riippumatta. Erittäin aktiivinen, joka näkyy ruokamäärässä sekä nuorempana eteenkin aamuviikkojen yksinoloissa tuhoamisena, kun jäi virkeänä yksin kotiin. Tottunut myös kissoihin, joita haluaisi kovasti rakastaa. 

 

Suhteellisen kova koira, ei vähästä hätkähdä ja on herkästi mallia minä itte! Lampailla kuitenkin on myös ilmennyt ohjaajapehmeyttä, joka myös on osittain epävarmuutta siitä mitä ollaan tekemässä ja mitä pitäisi tehdä. Kouluttamisen suurimmat haasteet on olleet pentuajan nirsous, häiriöherkkyys sekä tietynlainen kovuus, eteenkin kun on tottunut kovin ohjaajapehmeisiin ja superahneisiin. 

 

Ahneus on lisääntynyt iän myötä. Leikkii sekä taistelee hyvin ja mielellään. Vahtiviettiä on ja oma tontti on kovin laaja käsite, asuu rivitalossa ongelmitta. Pysyy irti, suhteellisen itsenäinen, käyty useamman kerran treenaamassa lampailla sekä syttynyt hyvin vetolajeihin, koska on siistii mennä täysii!

Ei ongelmia erilaisilla alustoilla. Ei reagoi paukkeeseen tai laukauksiin. 

Jonkin verran terävyyttä, osa vielä nuoruuden epävarmuutta. Kiinnostuu riistasta näkölähdöllä.

 

Mottona on pienestä saakka ollut "on siistii mennä täysii!" Kunnon rämäpää, ui myös mielellään. Matkustaa autossa hiljaa ongelmitta, ei ole ollut koskaan matkapahoinvointia. 

Ei allergioita, ei ole herkkävatsainen, ruoat voi vaihtaa lennosta.kuva © Jaana R

NÄYTTELYT:

 

SERT

CACIB

ROP